بهترین گوشی شیائومی
انتخاب بهترین گوشی شیائومی با توجه به گستره زیاد محصولات این شرکت باید با توجه به بازار قیمت و مشخصات سخت افزاری این دستگاه ها در کنار نیاز کاربران انتخاب شود. بنابراین، در ادامه این مقاله، با یکدیگر به معرفی بهترین گوشی شیائومی در بازه های قیمتی متفاوت پرداخته که این بازه ها متناسب با بودجه کاربرانی از پردازشی آنها در نظر گرفته شده است.
بهترین گوشی شیائومی تا 10 میلیون
بهترین گوشی شیائومی تا قیمت 10 میلیون را باید مدل شیائومی ۱۱ لایت 5G نورد ادیشن دانست. این گوشی هوشمند شیائومی به نوعی نسخه خاص مدل شیائومی ۱۱ لایت بوده و طراحی مشابه با آن را ارائه می کند. این محصول شیائومی به عنوان یک دستگاه میان رده از خانواده Mi 11 بوده که طراحی آن مشابه با پرچمداران این نسل بوده و تنها در بخش مشخصات فنی متفاوت است.
دربسته مشخصات فنی، این گوشی هوشمند مجهز به پردازنده اسنپدراگون ۷۷۸g شرکت کوالکام بوده از هشت هسته پردازشی تشکیل شده که قدرت پردازشی بالایی را به این دستگاه می دهد. همچنین مودم موجود در آن، می تواند اتصال نسل 5 را روی بستر شبکه ایرانسل و همراه اول ارائه کند.
در بحث صفحه نمایش باید عنوان کرد که پنل صفحه نمایش 6.5 اینچی این دستگاه از تکنولوژی امولد استفاده کرده و نرخ بروزرسانی ۹۰ هرتز را به کاربران ارائه می کند.
بهترین گوشی شیائومی تا 15 میلیون
گوشی شیائومی Mi 10 5G Pro را می توان بهترین گوشی شیائومی تا قیمت ۱۵ میلیون تومان در نظر گرفت و این موضوع سبب شده این محصول از فروش خوبی برخوردار باشد. این محصول به نوعی یکی از پرچمدار های قدیمی طرح شرکت شیائومی بوده که قدرت قدرت بالایی را در کنار امکانات پرچمداران به کاربران ارائه کرد و باعث شده تا این دستگاه به عنوان یکی از دستگاه های خوش قیمت و اقتصادی در میان گوشی های شیائومی شناخته شود.
در بحث مشخصات سخت افزاری، این این گوشی مجهز به پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ بوده یکی از پردازنده های قدرتمند تولید شده توسط کوالکام است و در پرچمداران سال ۲۰۲۰ به وفور یافت می شود. همین موضوع سبب شده تا با یک دستگاه قدرتمند روبرو باشیم که در رده قیمتی یک میان رده از سایر برند ها قرار گرفته است. همچنین صفحه نمایش با کیفیت این دستگاه، تصاویر شفاف و با کیفیتی را به واسطه پنل IPS خود به کاربران ارائه می کند.
بهترین گوشی شیائومی تا 20 میلیون
گوشی هوشمند شیائومی 12 را باید بهترین گوشی شیائومی تا قیمت 20 میلیون به کاربران معرفی کرد. این گوشی هوشمند که آخرین نسل محصولات شرکت شیائومی در بازار کشور است، در حقیقت پرچمدار این شرکت محسوب شده که به عنوان یک محصول جذاب و کاربر پسند می توان از آن یاد کرد.
این گوشی هوشمند، مجهز به پردازنده مرکزی اسنپدراگون 8 نسل 1 مجهز بوده که جدید ترین پردازنده کوالکام در سال 2022 بوده و با تجهیز به قدرتمندترین هسته های پردازشی ممکن در قالب یک پکیج 8 هسته ای، قدرت پردازشی بسیار بالایی را به کاربران ارائه می کند. همچنین 8 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه ذخیره سازی برای این محصول در نظر گرفته شده است.
صفحه نمایش 6.2 اینچی این محصول با کیفیت بوده و از نوع AMOLED است که کنتراست بالا و شدت روشنایی بیشتری را برای کاربران فراهم کرده و به آن ها امکان استفاده از صفحه نمایش دستگاه را در شرایط نوری مختلف می دهد.
بهترین گوشی شیائومی تا 30 میلیون
نسخه رده بالای گوشی شیائومی ۱۲ با نام شیائومی ۱۲ تی پرو، به عنوان بهترین گوشی شیائومی تا قیمت ۳۰ میلیون تومان و در دسته محصولات پرچمداران شرکت قرار میگیرد که توانسته با ارائه قدرت و مشخصات پرچمدار، به رقابت با سایر شرکت های تولید کننده تلفن هوشمند پرداخته و دسته بندی قیمتی خود، برای بسیاری از کاربران به عنوان یک دستگاه قابل خرید و استفاده تبدیل شود.
شیائومی ۱۲ تی پرو توانسته با ارائه مشخصات پرچمدار در قالب یک محصول مناسب و خوش قیمت، در کنار طراحی زیبای خود، کاربران را جذب نموده و یک گزینه ارزنده به حساب آید.
این گوشی هوشمند، مجهز به پردازنده مرکزی اسنپدراگون 8 نسل 1 مجهز بوده که جدید ترین پردازنده کوالکام در سال 2022 بوده و با تجهیز به قدرتمندترین هسته های پردازشی ممکن در قالب یک پکیج 8 هسته ای، قدرت پردازشی بسیار بالایی را به کاربران ارائه می کند. همچنین 12 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه ذخیره سازی برای این محصول در نظر گرفته شده است.
بهترین گوشی گیمینگ شیائومی
شیائومی در زمینه گوشی های گیمینگ میز مشغول به فعالیت بوده و بهترین گوشی گیمینگ شیائومی در این لحظه گوشی بلک شارک ۵ پرو است گوشی از سری محصولات بلک شارژ است. Black Shark یک زیر شاخه قدرتمند و مخصوص بازی بوده که توسط شیائومی برای رقابت با سایر رقبای موجود در بازار طراحی و عرضه شده است. این سری سعی کرده با طراحی متفاوت و چشمگیر خود کاربران را به سمت خود جذب نموده و به عنوان بهترین گوشی گیمینگ شیائومی، یک محصول قدرتمند و مخصوص بازی شناخته شود.
گوشی بلک شارک ۵ پرو دارای پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل یک بوده که با تجهیز و هشت هسته و استفاده از آنها به صورت ترکیبی منحصر به فرد خاص، قدرت بسیار بالایی را به کاربران ارائه می کند. همچنین پردازنده گرافیکی آدرنو ۷۳۰ در این پردازنده مرکزی استفاده شده تا کاربران بالاترین میزان نرخ فریم و بالاترین سطح تنظیمات گرافیکی را در بازی ها تجربه کنند. البته قدرت پردازشی بالای آن باعث شده تا صفحه نمایش این گوشی با نرخ بروزرسانی بالای ۱۴۴ هرتز، تصاویر را بسیار روان و جذاب را نمایش دهد.
در بحث طراحی کلیه دستگاه شیائومی از ترکیب فلز و شیشه استفاده کرده و با استفاده از شاسی مشابه با محصولات پرچمدار خود، تنها با قرار دادن گرافیک های متفاوت و جذاب، یک محصول آشنا اما جدید را به کاربران عرضه کرده است.
پرفروش ترین گوشی شیائومی
پرفروش ترین گوشی شیائومی در بازار ایران را می توان POCO X4 Pro معرفی کرد. پوکد ایکس ۴ پرو که یکی از گوشی های میان رده و البته جذاب این برند هنگکنگی بوده و توانسته در بازار جهانی نیز فروش زیادی را تجربه کند.
سری پوکو در گوشی های شیائومی، به عنوان یک سری میان رده و مشخصات خوب بوده و تلاش این شرکت جذب کاربران بیشتر توسط این زیر شاخه و همچنین رفع نیاز کاربران با قیمتهای بسیار مناسب تر و مشخصات فنی بالاتر در مقابل رقبا است. در حقیقت با دقت به آمار فروش جهانی این محصولات، می توان نتیجه گرفت که شیائومی در این امر توانست بسیار موفقیت آمیز عمل کند.
POCO X4 Pro که در میان اعضای این خانواده است، مجهز به پردازنده مرکزی اسنپدراگون ۶۹۵ بوده که در این تراشه مودم شبکه نسل ۵ تلفن همراه نیز موجود است. نکته جالب در مورد این دستگاه قابلیت اتصال به شبکه نسل ۵ همراه اول و ایرانسل بوده که این موضوع در پرچمداران اپل و سامسونگ به دلیل تحریم های بین المللی وجود ندارد.
پردازنده حاضر در پوکو ایکس فور پرو دارای هشت هسته پردازشی بوده و پردازشگر گرافیکی آن نیز آدرینا ۶۱۹ بوده و میتواند قدرت پردازشی مورد نیاز برای نمایش تصاویر روی صفحه نمایش امولد ۱۲۰ هرتزی این گوشی را فراهم کند.
ارزانترین گوشی شیائومی
گاهی نیاز کاربران با گوشی های رده پایین تر نیز رفع شده و تهیه ارزانترین گوشی شیائومی می تواند یکی از بهترین راه ها برای رفع نیاز به پردازش کاربران می باشد که نیاز به یک گوشی با قیمت معقول و اقتصادی داشته و نیازمند قدرت بالای پردازشی نیستند. ارزانترین گوشی شیائومی را میتوانیم گوشی ردمی A1 پلاس نامید که در میان تمام گوشی های شیائومی دارای پایین ترین قیمت و البته به پیروی از آن، مجهز به پایین ترین سخت افزار ممکن برای اجرای روان و خوب سیستم عامل اندروید است.
گوشی ردمی ای وان پلاس مجهز به پردازنده هلیو A22 ایده ساخت شرکت مدیاتک است. این پردازنده با تجهیز به ۴ هسته پردازشی از نوع کورتکس A53 (پردازنده های کم مصرف طراحی شده توسط شرکت ARM) ، میتواند قدرت پردازشی قابل قبولی را به کاربران ارائه کند. این ترکیب در صورتی که نیاز به پردازش های سنگین و اجرای بازی های گرافیکی نباشد، می تواند عمر باتری بالا و قدرت پردازشی مناسب را به کاربران ارائه کند.
صفحه نمایش گوشی هوشمند ردمی ایوان پلاس از پنل ips بهره برده و رزولوشن ۱۶۰۰ در ۷۲۰ پیکسل را در ابعاد 6.52 اینچی خود، به کاربران ارائه می کند. با توجه به قیمت و نوع دستگاه، می توان گفت که این صفحه نمایش مناسب کاربران و نوع استفاده آن ها بوده و می تواند کیفیت خوبی را ارائه کند. همچنین نرخ به روز رسانی صفحه نمایش این محصول، 60 هرتز است.
مقایسه موبایل شیائومی با برند های دیگر
برای مقایسه موبایل شیائومی با برندهای دیگر باید به این موضوع اشاره کرد که این شرکت رقبای بسیار زیادی از کشور محل اقامت خود یعنی چین دارد. شیائومی در ابتدای راه به عنوان یک برند میان رده شروع به فعالیت کرد و پس از آن تمام تلاش خود را برای ارائه پرچمداران با قیمتی مناسب و رقابتی در راستای ارائه گزینه های بیشتر به کاربران و تحمیل هزینه های کمتر به ایشان انجام داد. به همین دلیل، شاهد آن هستیم که امروز، شیائومی به عنوان یکی از بزرگترین سازندگان گوشی های هوشمند شناخته می شود.
شیائومی در مقایسه با سایر برندها، تلاش خود را کرده تا با ارائه زیر شاخه های گسترده و متنوع نیاز کاربران را در دسته های قیمتی و سختافزاری متفاوت، برطرف ساخته و بتواند به عنوان یک برند همه فن حریف در چشم کاربران دیده شده و مسیر سامسونگ را در پیش گیرد. در این مسیر نیز، این شرکت هنگ کنگی از هیچ تلاشی واگذاری نکرده و مهندسان خود را به بهترین شکل ممکن، مامور ساخته تا به این هدف برسند.
در بحث تفاوت نرم افزاری نیز در بحث تفاوت نرم افزاری، شیائومی با ارائه پوسته خود روی سیستم عامل اندروید، سیستم عامل خود را با نام اختصاصی miui عرضه کرده که تجربه شخصی سازی شده و سازگار با گوشی های شیائومی را به کاربران ارائه می دهد. البته ذکر این نکته ضروری است که این محیط کاربری از نظر ساختاری بسیار شبیه به گوشی های اپل است.
دلیل ارزان بودن گوشی های شیائومی
دلیل ارزان بودن گوشی های شیائومی در مقابل رقبای مانند اپل و سامسونگ را می توان در ساختار تولیدی این شرکت و همچنین هدف گذاری آن برای قرارگیری در کنار چنین رقبای بزرگ عنوان کرد. این موضوع باعث شده سیاست های قیمت گذاری محصولات شیائومی، بر اساس رقابت بوده و برخلاف سامسونگ و اپل که بخش زیادی از هزینه خرید دستگاه های آنها صرف اعتبار برند می شود، دستگاه های شیائومی بخش عظیم قیمت خود را در بستر سخت افزاری به کاربران ارائه کنند.
از دیگر دلایل ارزان بودن گوشی های شیائومی می توان به مهندسین محصولات اشاره کرد. این برند هنگکنگی سعی کرده با استفاده از طراحی مشابه و تغییر جزئیات در میان نسل ها و گوشی های مختلف خود و همچنین به اشتراک گذاری اصول طراحی یکسان در میان گوشی های میان رده و پرچمدار، هزینه طراحی و تولید را کاهش داده و به این شیوه هزینه نهایی دستگاه که توسط مخاطب پرداخت می شود، کاهش یابد.
در کنار تمامی موارد فوق، تولید محصولات این برند در خاک چین نیز به دلیل ارزان بودن نیروی کار و همچنین تامین قطعه در مقیاس بالا و کاهش قیمت قطعات نیز میتواند دلیل ارزان بودن گوشی های شیائومی را نشان داده و به عنوان یک نقطه قوت در نظر گرفته شود.
تفاوت رام چین و گلوبال
در بحث تفاوت رام چین و گلوبال در محصولات شیائومی می توان به این موضوع اشاره کرد که رام گلوبال برای محصولاتی است که توسط شیائومی در بازار بین المللی ارز شده و سازگاری حداکثری را با قوانین رگولاتوری ها و نیازهای هر کشور دارد. رام گلوبال در اکثر دستگاه های شیائومی برای استفاده کاربران دچار محدودیت نبوده و از تمام زبان های بین المللی پشتیبانی می کند و در کنار آن، رام گلوبال مجهز به بسته gapps بوده و پلی استور و سرویس های گوگل روی آن فعال هستند.
در نقطه مقابل رام چین دارای نرم افزار های مخصوص این کشور بوده و فاقد برنامه های بسته جیعت به صورت پیش فرض است که این موضوع برای کاربرانی که محصولات با رام چین را تهیه می کنند کار نصب و فعال سازی سرویس های گوگل را دشوارتر ساخته و باعث سردرگمی بیشتر کاربران شود. در بحث بعدی تفاوت باید گفت ای رام چین برای نسخه های محدودی از گوشی های شیائومی بوده که در بازار چین عرضه شده و به صورت غیر رسمی، در سایر بازارها فروخته شده و کاربران به واسطه سایت ها و شرکت های چینی به آن ها درست پیدا می کنند که این موضوع، کار مناسب سازی آن ها را سخت تر می کند.