لپ تاپ برنامه نویسی
لپ تاپ برنامه نویسی به تنهایی شامل محصولات نمی شود. شاید بتوان در این باره گفت که برنامه نویسان جزو مظلوم ترین کاربران هستند که تنها در کنفرانس ها از آنها یاد شده و دسته مخصوص لپ تاپ های خود را ندارد. با این حال جای نگرانی وجود ندارد، زیرا متخصصان فروش مجموعه آی تی مال با جمع آوری اطلاعات و شناخت نیاز های شما کاربران، اقدام به تهیه لیستی از محصولات لپ تاپ برای برنامه نویسی کرده و در این صفحه شما شاهد این موضوع هستید.
لپ تاپ مخصوص برنامه نویسی
تمام زندگی دیجیتالی انسان ها به برنامه نویسی پیوند خورده و از این رو، انتخاب صحیح لپ تاپ برنامه نویسی نیز به یک دغدغه برای هر فعالی این حوزه تبدیل شده است. علت این امر را می توان در گستردگی زبان های برنامه نویسی در کنار نیاز های متفاوتشان با یکدیگر دانست. ابن نباز ها در بخش سخت افزاری است و البته بخش از آن نها مربوط به نرم افزار و سیستم عامل است.
به همین دلیل مشخصات سخت افزاری و البته سیستم عامل قابل اجرا، وابستگی مستقیمی به نیازهای کاربران فعال در حوزه برنامه نویسی و دستگاه های مورد هدف برای اجرای آن برنامه است. برای مثال کاربران برنامه نویس وب نیاز کمتری به پردازش های محلی داشته و یک لپ تاپ با پردازنده Core i5 یا رایزن 5 نیز پاسخگوی این کاربران است. با این حال برخی از برنامه نویسان با زبان های پیچیده تری فعالیت کرده که نیازمند قدرت پردازش محلی بالایی بوده و باید به سراغ پردازنده های قدرتمند Core i7 و یا رایزن 7 و نسخه های بالاتر بروید. بنابراین به سراغ نسل 12 اینتل یا نسل 6 رایزن رفته و در کنار آن نیز حداقل 16 گیگابایت حافظه رم برای برنامه نویسی و کارهای دیباگ در نظر بگیرید. همچنین حضور SSD را فراموش نکنید.
سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی
با توجه به گسترش برنامه نویسی و افراد فعال در این حوزه، آگاهی در مورد سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی، به یکی از دغدغه ها و چالش های افراد شاغل در این حوزه و تیم پشتیبانی فناوری اطلاعات شرکت های برنامه نویسی تبدیل شده است. با توجه به این موضوع، بایستی عنوان کرد که سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی با در نظر گرفتن زبان برنامه نویسی و محیط توسعه آن متفاوت متغیر بوده و بر اساس این موارد، تعیین می شود.
بنابراین در مرحله اول بایستی نوع برنامه نویسی کاربر مشخص شده تا بتوان بعد از آن برای تعیین سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی نظر کارشناسی را اعلام کرد. همچنین با توجه به زبان برنامه نویسی، منابع مورد استفاده متفاوت بوده و کامپایلر های مختلف، می توانند از قطعات سخت افزاری متنوعی استفاده کرده و حتی با استفاده از برخی از آنها به کامپایل شدن کد سرعت ببخشند.
با توجه به این مهم، باید گفت که به صورت کلی یک لپ تاپ برای ارائه سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی، باید مجهز به پردازنده قدرتمند بوده و در کنار حافظه رم بالا و حافظه ذخیره سازی SSD نیز از باید های این مشخصات مورد نیاز سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی است.
ویندوز یا مک برای برنامه نویسی
یکی از بزرگترین دغدغه کاربران برنامه نویس انتخاب ویندوز یا مک برای برنامه نویسی است که در اکثر مواقع باعث شده تا کاربران در انتخاب خود دچار شک و تردید شده و این مشکل به کارشناسان فروش مجموعه ما مراجعه کنند در این مواقع ضروری است تا قبل از هر موردی کاربران زبان های برنامه نویسی و همچنین دستگاههای هدف خود را مشخص کنند؛ زیرا هر زبان برنامه نویسی و هر دستگاه هدف نیازمند سخت افزار و سیستم عامل خاص خود بوده و این موضوع در تعیین مسئله انتخاب ویندوز یا مک برای برنامه نویسی ، بسیار اثر گذار است.
به صورت کلی، بیشتر برنامه نویسی های انجام شده برای کامپیوتر و موبایل ها قابل ارائه و بستن ویندوز بوده و انتخاب این سیستم عامل می تواند به کاربران کمک کند تا در آینده و در صورت نیاز، با تغییر آن به لینوکس برای سایر محصولات هدف نیز برنامه نویسی کنند.
با این وجود انتخاب سیستم عامل مک در صورت هدف گذاری کاربران برای برنامه نویسی بر بستر ios و مک او اس یک ضرورت به حساب آمده و باید به این موضوع توجه داشت که مجموع تنها بر روی مک بوک های شرکت اپل اجرا شده و برای داشتن آن، نیازمند خرید سخت افزار این شرکت بوده که هزینه بالاتری را برای کاربران و همراه دارد.
لپ تاپ 17 اینچی برای برنامه نویسی
انتخاب لپ تاپ ۱۷ اینچی برای برنامه نویسی یکی از بهترین گزینه های ممکن در بازار لپ تاپ ها بوده و به کاربران برنامه نویس کمک می کند با داشتن محیطی بزرگتر، به کدنویسی و شروع شده و از نظر دیداری، فشار کمتری به چشم آنها وارد شود. کاستن فشار روی چشم باعث شده تا توسعه دهندگان با صرف زمان بیشتر و خستگی کمتر، با سرعت بالاتری پروژه های خود را پیش برده و از لپ تاپ خود نهایت استفاده را ببرند.
با خرید لپ تاپ ۱۷ اینچی برای برنامه نویسی، می توان گفت که امکان تهیه بهترین سخت افزار موجود نیز فراهم می شود، زیرا ابعاد بزرگ این لپ تاپ می تواند به خنک کاری و همچنین ارائه فضای بزرگتر برای قرار گرفتن سخت افزار قوی تر، کمک کرده و به این شکل، توانایی پردازشی بالاتری را به این محصولات و کاربران هدف آن ارائه کند.
در کنار این قدرت پردازشی و صفحه نمایش بزرگ، باتری با ظرفیت بالاتر لپ تاپ 17 اینچی، عمر کاری بهتری را ارائه کرده و از طرفی کیبورد بزرگتر به همراهی NumPad می تواند کاربری راحت تر و سریع تری را برای توسعه دهندگان به همراه داشته و لذت کد نویسی را چند برابر سازد.
لپ تاپ 13 اینچی برای برنامه نویسی
لپ تاپ 13 اینچی برای برنامه نویسی یکی از سایز های کوچک بوده که بیشتر می توان آن را در میان محصولات اپل (مانند مک بوک پرو 13 اینچ یا مک بوک ایر) دانست که با توجه به ابعاد خود، نمی تواند گزینه خیلی مناسبی برای کاربران بوده و در درازمدت باعث خستگی چشمان کاربران می شود.
علت این امر را می توان در ابعاد کوچک صفحه نمایش و البته ریز شدن متن های تایپ شده دانست که این موضوع زمانی که با چند هزار خط کد سروکار دارید، خود را به بدترین شکل ممکن نشان داده و باعث می شود تا کاربران اذیت شوند. به همین دلیل است که نمی توان این دستگاه ها را برای برنامه نویسی طولانی مدت به کاربران معرفی کرد.
با توجه به این موضوع باید عنوان کرد که تنها در مواردی خاص (مانند محدودیت قیمتی) باید به سراغ لپ تاپ 13 اینچی برای برنامه نویسی رفت که یکی از این موارد، توسعه برنامه های مک و iOS بوده که نیازمند یک مک بوک است.
بنابراین توصیه ما به کاربران، تهیه لپ تاپ های بزرگتر برای برنامه نویسی بوده تا ضمن محافظت از چشمان کاربران، پیری زودرس چشم را به همراه نداشته و تجربه کاربری بهتری را کسب کنند.
لپ تاپ حرفه ای برای برنامه نویسی
انتخاب یک لپ تاپ حرفه ای برای برنامه نویسی از دغدغه های مهم هر توسعه دهنده ای بوده و این موضوع سبب شده تا کاربران بسیاری با این دغدغه به سراغ خرید محصولات آمده و در اغلب موارد به دلیل نبود آگاهی و دانش کافی در این زمینه، دچار اشتباه در انتخاب مدل و تجربه یک خرید ناموفق را داشته باشند.
به همین دلیل باید به این موضوع اشاره کرد که انتخاب لپ تاپ حرفه ای برای برنامه نویسی نیاز به دانش فنی و تجربه داشته که این موضوع با توجه به دانش فنی خوب تیم فروش آی تی مال، جمع آوری شده و در این مقاله در اختیار کاربران قرار گرفته تا بتوانند از آن استفاده کرده و در این راستا، از آن بهره ببرند.
یک لپ تاپ حرفه ای برای برنامه نویسی در مرحله اولی باید مجهز به پردازنده ای قدرتمند بوده تا بتواند بهترین عملکرد ممکن را در اختیار کاربران قرار داده و به نوعی بهترین قدرت و سرعت را برای آنان رقم بزند. همچنین حضور حافظه رم با ظرفیت بالا و سرعت مناسب، ازدیگر نکات قابل توجه است.
در کنار موارد بالا، صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت و البته کیبورد مناسب و راحت برای تایپ کردن نیز از دیگر نکات مهم در یک لپ تاپ حرفه ای برای برنامه نویسی است.
بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی (قوی ترین لپ تاپ برای برنامه نویسی)
انتخاب بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی یکی از سخت ترین موارد ممکن بوده و بستگی به نیاز کاربران برنامه نویس دارد اما به صورت کلی، قوی ترین لپ تاپ برای برنامه نویسی را می توان به عنوان بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی عنوان کرد.
قوی ترین لپ تاپ برای برنامه نویسی در دسته محصولات قدرتمند و حرفه برند های مختلفی از جمله ایسوس، لنوو و اپل حضور داشته که این مسئله باعث شده نتوان یک مدل را به عنوان بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی به کاربران معرفی کرد.
با وجود این موضوع می توان چند مدل از این محصولات را به صورت کوتاه برای کاربران بررسی کرد.
در دستگاه های ویندوزی، لپ تاپ 16 اینچی ایسوس مدل Asus ZenBook Pro 16 UX7602ZM -ME074 و لپ تاپ لنوو لژیون 7 | Lenovo Legion 7 R9 6900HX-32GB-1TB SSD-12GB RX6850M به عنوان قدرتمندترین محصولات این دسته، می توانند به عنوان بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی شناخته شده که دارای مشخصات سخت افزاری رده بالا هستند و با این مشخصات، سرعت بالا و قدرت پردازشی خوبی را به کاربران ارائه می کنند.
در مورد توسعه دهندگان نرم افزارهای اپل نیز، مک بوک پرو 16 اینچی اپل مدل Apple MacBook Pro M1 Pro MK193 2021 می تواند بهترین انتخاب باشد که مشخصات رده بالا و قدرت بسیار خوبی را در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد.
ارزان ترین لپ تاپ برای برنامه نویسی
ارزان ترین لپ تاپ برای برنامه نویسی را می توان در میان محصولات ایسوس و لنوو یافت که در این رده قیمتی، دارای نمایندگان فراوان بوده و می توانند نیاز کاربران توسعه دهنده وب را به خوبی رفع کرده و با بودجه آنها نهایت سازگاری را داشته باشند. با توجه به این موضوع باید عنوان کرد که این محصولات با توجه به پردازنده های قرار گرفته درون آنها، بیشتر مناسب توسعه برنامه های تحت وب بوده و نمی توان انتظار کامپایل برنامه های سنگین را به صورت محلی داشت. با این وجود، با توسعه محیط های ابری برنامه نویسی و ریموت زدن کاربران به آن ها، می توان از این محصولات در راستای این موضوع نیز بهره برد.
اولین مدل در میان ارزان ترین لپ تاپ برای برنامه نویسی ساخت شرکت ایسوس بوده که مدل آن لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus VivoBook X515FA B (FHD) بوده و مجهز به پردازنده های نسل 10 اینتل است. این دستگاه با توجه به مشخصات خود، می تواند برای توسعه برنامه های تحت وب، یک گزینه مقرون به صرفه باشد.دومین مدل مورد نظر ما لپ تاپ لنوو ایدیاپد ۳ | Lenovo IdeaPad 3 i3 1215U-8GB-256GB SSD-UHD بوده که از نظر مشخصات در رده بالاتر قرار داشته و از پردازنده های نسل 12 اینتل بهره مند است که قدرت بهتری را به کاربران ارائه می کند.