امروز مهندسین بیش از هر زمان دیگری به لپ تاپ وابسته بوده و حضور یک راهنمای خرید لپ تاپ مهندسی خوب برای کسب اطلاعات مورد نیاز و لازم در ارتباط با انتخاب مشخصات مورد نیاز مهندسین و نرم افزار های مورد نیاز این کاربران به نوعی یک نیاز بوده تا بتوان تمامی موارد فوق را به آنها ارائه کرد. همچنین این راهنما می تواند به عنوان یک مرجع برای انتخاب مدل مورد نیاز کاربران استفاده شود.
به طور کلی برای خرید لپ تاپ مهندسی، نیاز است ابتدا با سنجش نیازهای خود به سراغ مشخصات سخت افزاری رفته، موارد مورد نیاز را بررسی کرده، مدل های فیلتر شده را با یکدیگر مقایسه و سپس اقدام به خرید کنیم. در راهنمای خرید لپ تاپ مهندسی قرار است با یکدیگر مشخصات مناسب یک لپ تاپ مهندسی را بررسی کرده، به نحوه انتخاب آن بپردازیم و پس از آن دستگاه های مناسب را در بازه های قیمتی مختلف و متفاوت به کاربران معرفی کنیم.
بنابراین با ما همراه شوید تا راهنمای خرید مهندسی را با یکدیگر مرور کرده و سطح دانش خود را ارتقا دهید. همچنین این راهنمای خرید می تواند یک مقاله ارزشمند برای افرادی باشد که با مشتریانی از این دسته کاری، تعامل داشته و نیاز آنها را برطرف می کنند.
مشخصات لپ تاپ مهندسی
در بحث مشخصات لپ تاپ مهندسی باید عنوان کرد این محصولات دارای مشخصه های خاص و ویژه هستند که آن ها را قادر به برطرف سازی نیاز پردازشی مهندسان را به بهترین شکل کرده و از سوی دیگر، قدرت مورد نیاز نرم افزارهای مهندسی را تامین کنند. این موضوع سبب شده تا حساسیت روی بحث مشخصات لپ تاپ مهندسی بسیار بیشتر شده و کاربران با دقت بیشتری به این بحث بپردازند.
اولین نکته مهم در بحث مشخصات لپ تاپ مهندسی، پردازنده مرکزی این دستگاه است. یک پردازشگر قدرتمند می تواند نیاز محاسباتی کاربران و نرم افزارهای مورد استفاده آنها را برطرف ساخته و از سویی پهنای باند مورد نیاز برای حافظه رم و کارت گرافیک مستقل را در راستای افزایش سرعت پردازش اطلاعات، تامین کند. بنابراین می توان گفت که استفاده از پردازنده های رده بالا و قدرتمند هر دو شرکت اینتل و ای ام دی، می توانند نیاز کاربران را به خوبی پوشش داده و به عنوان یک پردازنده قدرتمند، فعالیت خود را به نحو احسن انجام دهد.
با توجه به استفاده مهندسان از نرم افزارهای شبیه سازی و نقشه کشی، کارت گرافیکی دیگر مشخصه مهم لپ تاپ مهندسی است که از اهمیت خاصی برخوردار بوده و دقت در انتخاب آن میتواند در نهایت و افزایش کارایی و استفاده بهینه تر کاربر از دستگاه منجر شود.
چطور لپ تاپ مهندسی مناسب خود را پیدا کنیم؟(لپ تاپ برای رشته مهندسی)
کاربران به جهت پیدا کردن لپ تاپ برای رشته مهندسی، سوال “چطور لپ تاپ مهندسی مناسب خود را پیدا کنیم؟” را از کارشناسان فروش ما به صورت مداوم می پرسند. علت پرسش این سوال را می توان در نبود دانش و آگاهی کافی نسبت به سخت افزار از جانب کاربر آن دانست که این موضوع کاملاً با توجه به شرایط کاری افراد قابل پیش بینی بوده و نمی توان خرده گرفت.
اینکه چطور لپ تاپ مهندسی خود را پیدا کنیم یک موضوع کاملاً دانشی بوده و نیاز است که قبل از هرگونه اقدام بخش مشخصات لپ تاپ مهندسی را مجدداً مرور کنید. زیرا در این بخش اطلاعات فنی خوبی برای کاربران قرار داده شده تا با استفاده از آن، مدل های مخصوص لپ تاپ مهندسی را از میان انبوهی از مدلها، فیلتر کرده و انتخاب کنند.
پس از انتخاب سختافزارهای مورد نظر خود، باید به نرم افزارهای مورد استفاده در کار خود، دقت کرده و تنها با توجه به این نرم افزار ها است که می توان لپ تاپ برای رشته مهندسی را به شکلی دقیق و بدون خطا انتخاب کرد.
پس از مقایسه نیازمندی های نرم افزارها و مشخصات سخت افزاری است که می توان مدل مورد نظر خود را از میان گزینه های متعدد با قطعیت انتخاب کرد.
بهترین لپ تاپ مهندسی
با توجه به تنوع رشته های مهندسی، نمی توان یک لپ تاپ را به عنوان بهترین لپ تاپ مهندسی و کاربران معرفی کرده و همه آنها را به سمت خرید آن سوق دهیم. به همین دلیل است که برای مشخص نمودن بهترین لپ تاپ مهندسی، باید در ابتدای مسیر نیازهای هر کاربر را مورد بررسی قرار داده و سپس اقدام به معرفی مدل مناسب برای وی کنیم.
با توجه به این موضوع باید عنوان کرد که رشته های مهندسی سنگین تر مانند عمران، مکانیک و معماری، نیازمند سخت افزار بسیار قدرتمند تری در مقابل سایر مهندسی ها بوده و لپ تاپ های حاضر در این دسته، برای کسب عنوان بهترین لپ تاپ مهندسی، باید مجهز به سخت افزار رده بالایی باشند تا قدرت پردازشی خوبی را برای کاربر تامین کنند.
در مقابل این موضوع، رشته های مهندسی مانند نرمافزار، برق و سایر رشته های سبکتر نیازمند قدرت پردازشی بسیار بالایی نبوده و می توان با استفاده از مشخصات سخت افزاری پایین تر در مقابل لپ تاپ های بالا، نیاز پردازشی کاربران را به بهترین نحو پاسخ داد. بنابراین انتخاب بهترین لپ تاپ مهندسی تنها توسط کاربران امکان پذیر بوده و بسته به نیاز این کاربران می توانند مدل این لپتاپ متفاوت باشد.
ارزان ترین لپ تاپ مهندسی
ارزانترین لپ تاپ مهندسی بسته به رشته کاربر می تواند متفاوت بوده و با توجه به نوع کاربری هر شخص، قیمت این محصول و در نتیجه ارزانترین لپ تاپ مهندسی مناسب بین نیز متفاوت است. بنابراین باید قبل از اعلام ارزان ترین لپ تاپ مهندسی، به سراغ کاربر رفته و پس از مشخص کردن آنها و همچنین سنجش سخت افزار حداقلی برای اجرای نرم افزارهای کاربر، مدل ارزان تر را انتخاب نمود و به آن لقب ارزانترین لپ تاپ مهندسی را داد.
با توجه به این موضوع میتوان گفته برای رشته های مهندسی بسیار سبک پردازندههای میان رده تولیدی اینتل و amd کافی بوده و میتواند نیاز پردازشی کاربران را به بهترین شکل پوشش دهد. به این نحو ارزانترین لپ تاپ مهندسی، دارای پردازنده هایی از خانواده Core i5 یا رایزن 5 با تعداد ۴ یا ۶ هستهای واقعی است.
از طرفی دیگر برای رشته های مهندسی سنگین تر مانند مکانیک حضور یک پردازنده قدرتمند از خانواده های رده بالای محصولات این طرح نیاز بود تا بتواند ضمن رفع نیازهای پردازشی کاربران پاسخگوی سایر قطعات سخت افزاری نیز بوده و قدرت خوبی را برای کل سیستم تامین کند. با توجه به این موضوع گفت ارزانترین لپ تاپ مهندسی در این رده مجهز به پردازنده های Intel Core i7 یا رایزن ۷ ای ام دی هستند.
لپ تاپ مهندسی کامپیوتر
یک محصول به عنوان لپ تاپ مهندسی کامپیوتر نیازمند پردازشگر گرافیکی سطح بالایی نبوده و نیاز است که پردازنده مرکزی قدرت خوبی را برای کامپایل کد ها و نرم افزارهای مورد استفاده این مهندسین در اختیار آنها قرار داده و به این شکل، بهترین کارایی و کاربری را برای آنها فراهم کند.
بر اساس همین مورد باید عنوان کرد که یک لپ تاپ مهندسی کامپیوتر مناسب سخت افزار متوسط رو به بالایی برخوردار بوده و لزومی به حضور یک کارت گرافیک مجزا ندارد اما این مسئله باعث عدم تجهیز این لپتاپها به پردازنده های قدرتمند نشده است. استفاده از پردازنده های رده بالا در این محصولات می تواند تضمین کند که بهترین سرعت پردازش ای و بالاترین کارایی به مهندسان کامپیوتر ارائه می شود.
لپ تاپ مهندسی کامپیوتر در کنار پردازنده رده بالای خود، نیازمند حافظه رم بالاست تا بتواند اطلاعات بیشتری را در آن واحد از پردازنده مرکزی دریافت کرده یا به آن انتقال دهند. همچنین سرعت این رونیز بسیار مهم بوده و هر چه میزان آن بالاتر باشد، کاربری بهتر و عملکرد روان تر دستگاه تضمین خواهد شد.
بنابراین به صورت کلی میتوان گفت که یک لپ تاپ مهندسی کامپیوتر، دارای پردازنده اصلی رده بالا بوده و میزان رم بالایی دارد اما نیازمند کارت گرافیک مستقل و قدرتمند نیست.
لپ تاپ مهندسی مناسب شبیه سازی
همانطور که بر بالاتر به آن اشاره کردیم مهندسان از نرم افزار های شبیه سازی به وفور استفاده میکنند. این موضوع باعث شده تا انتخاب لپ تاپ مهندسی مناسب شبیه سازی یکی از دغدغه های بزرگ بسیاری از مهندسان تبدیل شده و همیشه به دنبال انتخاب بهترین گزینه هستند. با این حال، در این مسیر گاه دچار اشتباه در انتخاب شده که عامل اصلی آن را می توان در عدم دانش کافی درباره عملکرد سخت افزاری و نیاز های نرم افزارهای خود عنوان کرد.
با توجه به این موضوع میتوان گفت پردازنده لپ تاپ و مهندسی مناسب شبیه سازی از پردازندههای رده بالای تولیدی اینتل یا ای ام دی بوده و با تعداد هسته بالای خود و فرکانس کاری قدرتمند، پاسخگوی نیاز برنامه های شبیه سازی بوده و محاسبات آنها را به بهترین نحو و بالاترین سرعت انجام می دهد.
در کنار این پردازنده حافظه رم قدرتمند و با ظرفیت بالا قرار داده شده تا بتواند اطلاعات زیادی را در خود ذخیره و در اختیار پردازنده مرکزی قرار داده و از سوی دیگر کارت گرافیک قدرتمند این دستگاه به لپ تاپ مهندسی مناسب شبیه سازی امکان انجام عملیات های شبیه سازی در محیط های نرم افزاری را داده و به افزایش سرعت آن کمک کند.
بهترین لپ تاپهای مهندسی در بازه قیمتی 20 تا 25 میلیون تومان
برای انتخاب بهترین لپ تاپ های مهندسی در بازه قیمتی ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان، باید به سراغ محصولات میان رده و خوب برندهایی همچون ایسوس و لنوو رفت. این سازندگان، با ارائه دستگاه هایی در این رنج قیمتی، می توانند نیازهای پردازشی مهندسین را در اقتصادی ترین حالت ممکن برطرف کنند.
لپ تاپ لنوو ایدیاپد ۳ | Lenovo IdeaPad 3 i3 1215G7-12GB-1TB HDD+256GB SSD-UHD با توجه به مشخصات سخت افزاری و قیمتی خود، می تواند یکی از هوشمندانه ترین انتخاب های کاربران در میان این رده قیمتی بوده که بیشتر مناسب برنامه نویسان وب است که نیازمند یک لپ تاپ با کیفیت و خوب هستند تا بتوانند از تایپ با آن نیز لذت ببرند. این دستگاه مجهز به پردازنده نسل 12 اینتل شده و با دارا بودن حافظه پر سرعت SSD در کنار حافظه رم 12 گیگابایتی، یک انتخاب هوشمندانه به حساب می آید.
در مرحله بعدی نیز لپ تاپ هوآوی 15 اینچ مدل Huawei MateBook B3 520 BDZ WDH9A با توجه به مشخصات سخت افزاری خوب خود، می تواند یکی از گزینه های عالی در این رده قیمتی برای کاربران هدف باشد. هواوی همانند تجربه خوب خود در مهندسی گوشی هوشمند، در لپ تاپ های خود نیز موفق به ارائه کیفیتی بالا بوده و مشخصات خوبی را برای آن ها در نظر گرفته است.
لپ تاپ های مهندسی بازه قیمتی 25 تا 30 میلیون
بازه 25 تا 30 میلیون تومان در شرایط اخیر بازار، بودجه ای اقتصادی تلقی شده و لپ تاپ های مهندسی بازه قیمتی 25 تا 30 میلیون در میان محصولات پرفروش همه فروشگاه ها هستند. با توجه به این موضوع باید به این نکته نیز اشاره کرد که این بازه قیمتی، دروازه ورود به رده حرفه ای محصولات لپ تاپ بوده و می توان قدرت بالاتری را انتظار داشت که برای مهندسین بسیار مناسب است.
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus VivoBook X571GT-B اولین گزینه قابل تهیه در این بازه قیمتی بوده که با توجه به مشخصات سخت افزاری از جمله پردازنده نسل 9 اینتل با پسوند H در کنار کارت گرافیک مستقل ساخت شرکت انویدیا و قابلیت های ارتقایی خوب، می تواند به یک گزینه فوق العاده برای کاربران تبدیل شده و با تهیه آن، به رفع نیاز های پردازشی خود به بهترین شکل ممکن بپردازند.
در مرحله بعد نیز لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus VivoBook Pro M6500QH -HN075 با بهره گیری از نسل 5 رایزن و کارت گرافیک GTX 1650، به کاربران امکانات پردازشی مناسبی را ارائه کرده و به این نحو، قدرت پردازشی بالایی را ارائه کرده که در این بازه قیمتی بسیار مناسب و معقول است.
لپ تاپ های امور مهندسی در بازه قیمتی 30 تا 35 میلیون تومان
برای تهیه لپ تاپ های امور مهندسی در بازه قیمتی 30 تا 35 میلیون تومان، باید به این موضوع اشاره کرد که این بازه قیمتی می تواند محصولات چشمگیر و خوبی را به کاربران ارائه کرده و به این شکل، کاربران قادر به انتخاب محصولات بهتر در گستره ای بزرگ از مدل های متنوع هستند. به این شکل نیاز کاربران به شکل دقیق تر و بهتری رفع می شود.
برای اولین انتخاب این بازه به سراغ لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus TUF F15 FX506LH DC رفته و با آن آشنا می شویم. این محصول با ارائه پردازنده نسل 10 اینتل در کنار کارت گرافیک مجزا و قدرتمند خود، می تواند پاسخگوی نیاز های پردازشی مهندسین بوده و به بهترین شکل، این امور را انجام دهد. حضور پردازنده مرکزی با پسوند H نیز نشان از قدرت بالای آن برای کاربری های حرفه ای می دهد.اگر قصد دارید تا یک پله بالاتر رفته و ارتقای خوبی را تجربه کنید، لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ASUS Vivobook Pro 15 OLED K6500ZH BC نیز با ارائه کارت گرافیک RTX 3050 و پردازنده مرکزی نسل 12 اینتل با پسوند H، یکی از بهترین گزینه های قابل تهیه بوده که می تواند به خوبی از پس نیاز های کاربران حرفه ای برآید.
لپ تاپ های مناسب امور مهندسی بازه قیمتی 35 تا 40 میلیون تومان
لپ تاپ های مناسب امور مهندسی بازه قیمتی 35 تا 40 میلیون تومان در رده محصولات حرفه ای بازار قرار گرفته که باعث شده کاربران تجربه ای متفاوت و رده بالا را در این محصولات کسب کرده و به راحتی از آن ها نهایت استفاده را ببرند. با توجه به این موضوع می توان گفت که این رده قیمتی می تواند نیاز بسیاری از کاربران حرفه ای را رفع کرده و به نوعی یک انتخاب اقتصادی برای کاربران حرفه ای باشد.
اولین مدل این بازه قیمتی، لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus VivoBook Pro M3500QC-L1296 است که با مشخصات رده بالای خود به خوبی می تواند از پس نیاز های پردازشی سنگین کاربران حرفه ای برآمده و به سرعت تمام امور پردازشی کاربران را به پایان رسانده و نتایج آن را ارائه کند. حضور پردازنده رایزن نسل 5 در کنار حافظه رم پر سرعت و کارت گرافیک مستقل و پر قدرت باعث شده این امر امکان پذیر باشد.البته این دستگاه دارای 512 گیگابایت حافظه ذخیره سازی بوده و اگر نیاز به افزایش آن دارید، با حذف صفحه نمایش OLED، می توانید مدل لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus VivoBook Pro M3500QC-L1335 را تهیه کنید که دارای 1 ترابایت حافظه SSD است.
بهترین لپ تاپ مهندسی 2023
بهترین لپ تاپ مهندسی ۲۰۲۳ در دسته محصولات حرفه ای شرکت های تولید کننده لپ تاپ قرار داشته که تا این لحظه برخی از برندها اقدام به معرفی و تولید این مدل ها کردند. در این میان برخی از شرکت ها با توجه به نیاز کاربران، اقدام به ارائه مشخصات بالا در کنار قابلیتهای مخصوصی کردند که می تواند این محصولات را در دسته بهترین لپ تاپ مهندسی ۲۰۲۳ قرار دهد.
بهترین لپ تاپ مهندسی ۲۰۲۳ مجهز به نسل ۱۳ پردازنده های اینتل و نسل ۷ پردازنده های رایزن بوده که این موضوع سبب شده تا این دستگاه ها از نظر قدرت پردازشی و محاسباتی در رده بسیار بالا قرار بگیرند. همچنین پشتیبانی از استاندارد جدید رم یعنی نسل DDR5، به این پردازنده ها قابلیت پردازش نیازهای محاسباتی را با سرعتی بی نظیر و بالا داده است.
بهترین لپ تاپ مهندسی ۲۰۲۳ مجهز به آخرین نسل پردازنده های گرافیکی انویدیا و amd بوده که می تواند قدرت پرداز گرافیکی بسیار بالایی را برای پردازش های گرافیکی و نرم افزار های شبیه سازی مهندسی ارائه کرده و کاربران با استفاده از آن، قادر به دریافت بهترین کیفیت و بالاترین سرعت پردازشی بوده که در نتیجه آن، قدرت مورد نیاز خود را کسب کنند.